Oproep voor de Bloemendagen

Oproep voor de Bloemendagen

Bloemendagen 2024 – Samen aan de slag en kleurrijk genieten!

De Bloemendagen, een kleurrijk evenement waar creativiteit tot bloei komt en gezelligheid voorop staat, zal komend voorjaar voor de 69e keer plaatsvinden. Van zaterdag 20 april tot en met woensdag 24 april 2024 nodigen wij alle inwoners van Anna Paulowna, Breezand, van Ewijcksluis en omgeving uit om deel te nemen aan dit vijfdaagse festijn waarin bloemen, plezier en samenhorigheid centraal staan.

Ontdek de creatieve mogelijkheden!

Tijdens de Bloemendagen kun je van alles doen! Samen met je buren de straat omtoveren, een brug versieren, een bruisende markt organiseren, een mozaïek prikken, je hobby showen of een spetterend optreden geven — de mogelijkheden zijn eindeloos! Samen zorgen we voor vijf dagen vol bloemenpracht, plezier en samenhorigheid! Doe je ook mee? Ga nu alvast met je buren, vereniging, vrienden of familie om de tafel zitten om te bedenken wat je kan doen. Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.bloemendagen.nl. De inschrijving is geopend.

Categorieën

Vanaf 9.00 uur zaterdagmorgen 20 april rijden er jurywagens met juryleden de hele polder door om de in diverse categorieën onderverdeelde mozaïeken te beoordelen. De categorieën zijn: volwassenenmozaïeken, de toekomst (jongeren tussen de 13 en 20 jaar), jeugdmozaïeken (kinderen tot 13 jaar), werkstukken, brugversieringen, straatversieringen, Eigen Huis & Tuin / objecten, Bedrijven in Kleur, muziekprijs en de fantasieprijs. Op zaterdagavond zal de prijsuitreiking zijn. De winnaar mag zich Nederlands Kampioen noemen. Deze dag is de afsluiting van een gezellige week prikken en de start van vijf dagen fleurigheid in de Polder en omgeving!

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: