Toneelvereniging DEV’77

Toneelvereniging DEV’77

© D.E.V.’77

D.E.V. ’77,   is in 1977 ontstaan uit 2 toneelverenigingen uit Wieringerwaard. Dat waren S.U.R. (Samengesteld Uit Rederijkers) en N.O.Z.W.Z (Neem Ons Zoals We Zijn).
Omdat er vroeger een Toneelvereniging heeft bestaan die D.E.V. (Door Eendracht Verenigd ) die in de oorlog is opgeheven, is er ’77 achter gekomen.
In de afgelopen 45 jaar zijn er een heleboel stukken gespeeld met een keur van spelers. Ook is er diverse keren mee gedaan aan eenakter festivals, o.a in Den Helder, Schagen en Assendelft.
Een van de hoogtepunten is wel het stuk dat we gespeeld hebben en speciaal voor ons is geschreven bij het 400 jarig bestaan van Wieringerwaard in 2010 over de geschiedenis van Wieringerwaard.

In deze tijd wordt het voor culturele verenigingen  lastig om zich te handhaven. Daarom zijn we ontzettend blij dat we er 3 enthousiaste jonge dames bij hebben. Maar we zouden er graag wat meer leden, vooral mannen bij onze vereniging hebben.
Mocht je geïnteresseerd zijn en zin hebben om eens kennis met ons te maken, kom dan het komend seizoen eens langs bij onze repetitie meestal op maandag en soms eens een woensdag.

Ons seizoen begint op Maandag 10 oktober om 19.30 in het Dorpshuis ‘De Oude School’ in Wieringerwaard.
Het lidmaatschap is 50 euro per jaar.
Voor meer informatie kun je ons bereiken via een pb op facebook : Toneelvereniging Dev Wieringerwaard.

Ook is er een nieuwe website waar we regelmatig gebruik van gaan maken en waar we op te vinden zijn.

 

© DEV’77