Suzette krijgt de Rode Kei uitgereikt.

Suzette krijgt de Rode Kei uitgereikt.

 

©Suzette Schouk Hurgronje krijgt de Rode Kei uit handen van Ruud de Vroome.

Deze wordt door de PvdA afdeling Hollands Kroon uitgereikt aan iemand die zich uitzonderlijk inzet voor de gemeenschap waarin zij of hij woont. Politieke voorkeur speelt geen enkele rol hierin.

Tijdens het Ontmoetingsdiner van 20 januari in dorpshuis de Oude School in Wieringerwaard werd deze uitgereikt aan Suzette Snouck Hurgronje. Suzette is iemand die bescheiden vele vrijwilligers functies heeft of heeft gehad in het dorp Wieringerwaard.

Of het nu ging om lid van de ouderraad en later de MR van de basisschool de Twee Wegen, of in het bestuur van de stichting beheer dorpshuis Wieringerwaard. Nu nog in zij lid van het bestuur van het Witte Kerkje in Wieringerwaard. Ook is ze gastvrouw bij het Ontmoetingsdiner in dorpshuis de Oude School in Wieringerwaard. Ze draai haar hand niet om voor het schoonmaken van de toiletten of het schilderen van de keuken van het Dorpshuis.

Suzette was geheel verrast en zeer vereerd dat ze deze Rode Kei kreeg.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: