Keuze stress bij het zangkoor!

Keuze stress bij het zangkoor!

Welke nummers moeten er worden gekozen voor de volgende uitvoering?

Afgelopen dinsdag zijn we met een klein clubje alweer begonnen, de rest genoot nog van de kerstvakantie. Je hebt altijd van die mensen die geen dinsdagavond over willen slaan, omdat het zo gezellig is om samen te zingen en plezier te maken.
Aanstaande dinsdagavond gaan we weer vol aan de bak.
De map is weer gevuld met nieuwe muziek, er zijn al weer wat nieuwe leden die zich hebben aangemeld en er staan ons leuke optredens te wachten.

Verder gaan we ons bezighouden met een leuk project waarin Wieringerwaard een hoofdrol zal spelen. Nee, nee, we verklappen nog niets.

Maar wil je meezingen of ben je nieuwsgierig naar hoe een repetitieavond er bij ons uitziet dan ben je van harte welkom.
De koffie staat vanaf 19:30 uur klaar. We starten om 20:00 uur, zingen door tot 21:00 voor een kleine pauze en sluiten om 22:00 uur weer af.
Aan bod komen zangtechnische oefeningen waarin onze dirigente, Gaby De Goede, een ster is, het instuderen van nieuwe muziek en natuurlijk gewoon ook lekker zingen.
Wat er zoal op het programma staat?
Nummers van Boudewijn de Groot, of van Adele. Maar ook nummers uit de musical Les Miserable of the Lion King. Of wat te zeggen van Andrew Lloyd Webber? Zelfs ‘somebody to love’ van Queen zit in de map!

Kortom, voor elk wat wils.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: