Samen herdenken we de vrede.

Samen herdenken we de vrede.

Muziekvereniging Wieringerwaard
4 en 5 mei: samen herdenken en de vrijheid vieren!

4 mei Herdenken

Je bent van harte welkom om samen te herdenken in Wieringerwaard. Muziekvereniging Wieringerwaard organiseert samen met het 4 Mei Comité een sfeervolle herdenking, met aandacht voor de situatie in de Oekraïne. Je kunt deelnemen aan de ceremonie bij de begraafplaats en/of het Herdenkingsconcert.

Ceremonie bij de begraafplaats
Om 19:30 verzamelen we bij het Witte kerkje aan de Trambaan, voor een wandeling naar de begraafplaats aan de Iepenlaan. Om 20:00 zijn we samen stil bij de jaarlijkse herdenking. Vervolgens is iedereen van harte welkom om mee te lopen naar de gymzaal voor het Herdenkingsconcert.

Herdenkingsconcert in de gymzaal
Samen herdenken met stemmige muziek van muziekvereniging Wieringerwaard. Zaal open 20:30 (Populierenlaan 25). Aanvang 20:45. Toegang gratis. Reserveer een zitplaats via www.muziekverenigingwieringerwaard.nl

Vol=vol.

5 mei De vrijheid vieren

Vrijheidsfeest LEEF
Vier samen de vrijheid en het leven! Muziekvereniging Wieringerwaard heeft een swingend programma opgesteld om de vrijheid te vieren en te voelen dat je leeft. Een avond voor jong en oud. In de Kaanzaal in het dorpshuis De Oude School is de kick off met de Alkmaarse Big Band, vervolgens sprankelt de muziekvereniging (in de gymzaal) en na afloop feesten in het dorpshuis de Oude School met DJ.

Kom ook de vrijheid vieren!

Zaal open 19:30 (Populierenlaan 23a), aanvang 20:00.
Kaarten €15,- online te koop via www.muziekverenigingwieringerwaard.nl

 

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: