Wonen plus Welzijn online

Wonen plus Welzijn online

Online activiteiten Wonen Plus Welzijn

Wekelijks op dinsdag, woensdag en vrijdag is deelname mogelijk aan digitale ontmoetingsbijeenkomsten bij Wonen Plus Welzijn (WPW). Deze staan bovenal in het teken van ontspanning, ontmoeting, het voeren van gesprekken en gezelligheid. Voor iedereen, van alle leeftijden. Aan elke digitale bijeenkomst is een spel of activiteit gekoppeld. Denk aan een muziekquiz, bingo of het samen oplossen van een puzzel.

De bijeenkomsten zijn via Skype, een programma voor beeldbellen. U hoeft niets te installeren om mee te kunnen doen.   Geïnteresseerden ontvangen vooraf alle benodigde instructies om deel te kunnen nemen. Wie graag een tablet gebruikt om digitaal in contact te blijven met anderen: het is mogelijk deze gratis in bruikleen te ontvangen via WPW.

Voor meer informatie en aanmelding voor de wekelijkse of themabijeenkomsten of het aanvragen van een tablet: zie www.wonenpluswelzijn.nl of mail naar onlinebijeenkomsten@wonenpluswelzijn.nl

 

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: