Promotie dag 11 september

Promotie dag 11 september

Het idee om een promotie dag te organiseren voor verenigingen, stichtingen en culturele instanties uit Wieringerwaard en omstreken heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen!

Van de 37 uitgenodigde verenigingen, stichtingen en culturele instanties hebben er 33 enthousiast gereageerd en hun deelname toegezegd. Wij zijn verheugd over deze grote deelname.

Commissie

De commissie is uitgebreid en bestaat uit de volgende personen:
Hans Kater
Ivo de Block
Gerrit Kramer
Ton Hoogeveen

Het doel

Het doel van deze dag is om de inwoners, nieuw en oud, van Wieringerwaard en omstreken kennis te laten maken met wat ons mooie dorp allemaal te bieden heeft. En hopelijk kunnen we veel leden en donateurs verwelkomen.
Via flyers, kranten etc. zullen wij deze dag kenbaar maken aan alle inwoners van Wieringerwaard en wijde omgeving.

Start en afsluiting

De promotie dag wordt gehouden van 11.00 tot 16.00 uur.
De locatie is in en om het Dorpshuis ‘De Oude School’.
Het opbouwen en inrichten van de kraam of andere benodigdheden kan vanaf 09.00 uur. Elke deelnemer wordt verzocht om uiterlijk 10.30 uur hiermee klaar te zijn.
We drinken dan gezamenlijk een kop koffie of thee om dan om 11.00 uur los te gaan.
Voor de lunch is het handig om zelf een broodje mee te nemen. Dit is niet verkrijgbaar in het dorpshuis.

Wat kunnen de deelnemers doen

Elke deelnemer kan een tafel/kraam inrichten. Er is gelegenheid om een demonstratie te geven, hiervoor wordt de promotijd ingedeeld in twee tijdvakken zodat er twee keer een demonstratie gegeven kan worden. Wij proberen dit zodanig in te delen dat demonstraties elkaar niet overlappen.

Apart bijgevoegd is een lijst waarop wensen vermeld kunnen worden. Wij hebben niet veel tafels beschikbaar dus het zal fijn zijn wanneer de deelnemers zelf een (sta)tafel oid meenemen!

 

Het is niet de bedoeling dat er commerciële activiteiten gehouden worden. Dus geen verkoop van loten, goederen etc. Er mag van alles georganiseerd worden maar zonder een bijdrage te vragen van de bezoekers. Uiteraard is het wel mogelijk leden en/of donateurs te werven! Bijvoorbeeld via flyers, fotoboeken, filmpjes etc. En natuurlijk mag de kraam versierd worden met de clubvlag, slingers e.d.

Koffie, thee etc.

Bezoekers en deelnemers kunnen tegen betaling genieten van een kopje koffie, thee en koek. Dit zal verzorgd worden door Het Dorpshuis.

Rad van Fortuin

Wij willen een aantal maal het rad van fortuin laten draaien, afhankelijk van de hoeveelheid bezoekers op dat moment.
Hiervoor vragen wij elke deelnemer één prijsje aan te leveren van ongeveer € 10,00. En dan is het natuurlijk des te leuker wanneer dit, indien mogelijk, een prijs is gerelateerd aan de deelnemer!

 

Elke bezoeker aan de promotie dag ontvangt bij binnenkomst een gratis lot zodat het nog aantrekkelijker wordt om deze dag te bezoeken.

Speciale uitgave van de Roodbroek

Al sinds 1963 komt de Roodbroek uit. Eerst alleen voor de voetbal en handbal maar al vele jaren is het een informatieblad geworden voor alle verenigingen, stichtingen e.d. die iets te melden hebben. Een programma, verslag of mededeling. Alles is welkom.
Dinsdag 7 september zal de eerste reguliere Roodbroek verschijnen en daarvoor gelden de normale inlevertijden.
De redactie van de Roodbroek heeft echter aangeboden om voor 11 september een speciale editie uit te geven voor alle bezoekers. Dit is natuurlijk een mooie gelegenheid om promotie te maken.

De redactie vraagt dan ook aan alle deelnemers om op maximaal één A4-tje informatie aan te leveren betreffende de vereniging, stichting of culturele instelling.

Richtlijnen voor verenigingen:

  • Deadline inleveren zondag 5 september
  • Maximaal 1 A4 formaat (kleiner is altijd goed)
  • Wat er sowieso in moet is hoe je je kan aanmelden
  • Wij ontvangen het graag in een Word of Publisher bestand en graag vooral niet als PDF
  • De Roodbroek wordt in zwart/wit afgedrukt
  • Kopij kan verstuurd worden naar de redactie, deroodbroeken@gmail.com of in de brievenbus van het dorpshuis, Populierenlaan 23a.

Beschikbaarheid Dorpshuis

Het bestuur heeft het Dorpshuis de gehele dag belangeloos beschikbaar gesteld voor deze promotie dag waar wij als commissie uiteraard blij mee zijn.
Wel heeft het bestuur aangegeven dat er na afloop schoongemaakt dient te worden door de deelnemers. Wij vragen dan ook aan alle deelnemers om na afloop te helpen met opruimen en om even het dorpshuis weer spic en span op te leveren. Vele handen maken tenslotte licht werk!

Wij zullen vragen of iemand van het dorpshuis dit kan coördineren zodat er één persoon aanwezig is voor vragen.

Wilt u meer weten over Promotiedag 11 september 2021, Wieringerwaard.

Promotie dag: 11 september 2021
Dorpshuis ‘De Oude School’ en omgeving
Email: Promodag2021@gmail.com
Tel:Ton Hoogeveen, 06-10394279 (svp alleen bij dringende vragen)

De commissie wenst jullie veel succes met de voorbereidingen en we hopen op een succesvolle dag.

Met vriendelijke groet,
De commissie.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: