In coronatijd gaat het werk door.

In coronatijd gaat het werk door.

Nieuws van dorpshuis de Oude School.

De afgelopen tijd is een groep vrijwilligers druk bezig geweest met de aanleg van de bekabeling van een andere brandalarminstallatie. Er lopen kabels in een lus boven het plafond in hele het gebouw. Deze kabel loopt van rookmelder naar rookmelder. Het was een hele klus voor de vrijwilligers.

Nu maakt Patrick van de Firma Rood de installatie verder af. Hij zal de aanleg van de kabel controleren. Daarna gaat hij het alarmeringssysteem installeren.

Hierbij is het straks zo dat bij rookvorming en/of brand niet alleen een alarm afgaat in het gebouw maar dat de beheerders via hun mobile telefoon ook worden gewaarschuwd. Dit is een hele verbetering. In de oude situatie werd niemand buiten het gebouw gewaarschuwd.

Han Groefsema neemt het beheer van het dorpshuis op maandag waar. Dit omdat Piet Woudenweg nog herstellende is. Tot nu toe nam Renny Donker deze functie waar. We zijn erg blij dat Han bereid is de functie van Piet waar wil nemen. Hij is ook vrijwilliger geworden bij het dorpshuis.

 

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: