Wieringerwaard start filmhuis in De Oude School.

Wieringerwaard start filmhuis in De Oude School.

Filmhuis De Oude School start in 2020 met het vertonen van films in de Kaanzaal van het dorpshuis De Oude School in Wieringerwaard. Niet alleen voor inwoners van Wieringerwaard, inwoners van omliggende dorpen zijn ook van harte welkom.

De vereniging wil zo’n twaalf films per jaar laten zien waarbij een viertal films voor kinderen van de basisschool zal zijn. In een grote zaal met fantastisch beeld en geluid zullen diverse films vertoond worden.  Vaste filmdag wordt de zondag waarbij de films van start gaan om 14 uur. Uiteraard met een pauze en nadien ruimte om onder het genot van een drankje nog even gezellig na te praten. De filmzaal is gevestigd in de Oude School, Populierenlaan 23a te Wieringerwaard.

Op zondag 9 februari starten wij met de eerste voorstelling. We starten met het liefdesepos tijdens de tweede wereldoorlog The English Patient.

De film The English Patient is te zien op zondag 9 februari a.s.
Start film :              14.00 uur
Zaal open :              13.30 uur
Entree       :              € 5,00 per persoon
Locatie      :              De Oude School, Populierenlaan 23a te Wieringerwaard

Tijdens de pauze en na de voorstelling is er koffie en fris te koop voor € 1,00. Ook een wijntje of een biertje is mogelijk, kosten hiervan bedragen € 1,50.

Om een goede inschatting te kunnen maken van het aantal bezoekers van deze middag willen wij je vragen om je kaartje alvast te reserveren door een mail te sturen naar filmhuisdeoudeschool@gmail.com.

Zonder reservering kun je uiteraard ook een kaartje kopen aan de zaal, echter hiervoor geldt VOL = VOL.

➔  Zet alvast in de agenda: de volgende voorstelling Alladin (live) voor de kids van de basisschool op zondag 15 maart a.s. Entree € 2,50, dit is inclusief limonade en wat lekkers.

➔  Volg ons op Facebook zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de nieuwe

voorstellingen:  https://www.facebook.com/filmhuisdeoudeschool/

Eén gedachte over “Wieringerwaard start filmhuis in De Oude School.

  1. Pingback: Evenementen agenda

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: