Bunch of Barrels middagconcert 8 decemeber is uitverkocht.

Bunch of Barrels middagconcert 8 decemeber is uitverkocht.

SONY DSC

Maak samen met Bunch of Barrels een muzikale reis naar de jaren ’60 en ’70, de beste jaren van de popmuziek.

Het concert is uitverkocht

Vorig jaar heeft de Bunch of Barrels ook een succesvol middagconcert gegeven voor een uitverkocht Kaanzaal. De aanwezigen hebben genoten van de muziek van deze groep. Voor velen in de zaal was dit een wandeling op “memory lane”  uit de tijd van de “Flower Power”.
De band weet de sfeer van deze tijd weer op te roepen in een intieme sfeer van; sprankelende akoestische gitaren, bluesharp, basic percussie, accordeon, viool, maar vooral meerstemmige vocalen!

Er wordt een greep gedaan uit de muziek van o.a. Crosby, Stills & Nash, Stealers Wheel, The Kinks, Flower Pot Men, Scott McKenzie, The Byrds, Herman’s Hermits, The Hollies, The Eagles, Neil Young, The Mamas & The Papas, The Beatles, maar ook bijv. The Ivy League, The Beach Boys,  The Tremeloes, Gary Puckett & The Union Gap, The Band, Marvin, Welch & Farrar, The Fortunes en natuurlijk parels van Nederlandse bodem!

Jeugdsentiment dus en een feest van herkenning!

Het concert wordt gesponsord door:

Peter van der Hoek
Installatietechniek
Wieringerwaard

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: