Jeugdkolf lessen bij de kolfverenigingen.

Jeugdkolf lessen bij de kolfverenigingen.

©R. de Vroome

Jeugdkolf

Inmiddels zijn er alweer 2 groepen uit Groep 8 van Basisschool de Tweewegen op een maandagmiddag langs geweest voor de Jeugd Kolflessen.

Deze les is mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Clubkas Campagne die jaarlijks plaats vindt. Afgelopen jaar hebben de kolfverenigingen met als doel “Promotie van het Jeugdkolven” stemmen bij de Rabobank leden opgehaald en hebben daarmee een donatie gekregen om deze lessen te kunnen verzorgen.

Leden van zowel Kolfvereniging WWB als de damesvereniging DOK hebben leerlingen een stukje historie over de kolfsport en daarbij een kolfles gegeven. Er zijn al wel weer talenten gezien en het is leuk om te zien dat een aantal leerlingen nog wat extra wilden slaan en erg fanatiek waren om de hoogste score te behalen.

Er volgt nog 1 groepje op Maandagmiddag 25 Februari en een afsluitende “open avond” voor de ouders en andere belangstellende op Maandag 25 Maart.

Om de komende jaren dit initiatief voort te zetten willen we hierbij ook een oproep doen voor de Rabobank Clubkas Campagne in 2019.

Bij alle Rabobank leden valt in de periode April / Mei dit jaar weer de stemoproep in de bus…. Wilt u aan onze vereniging denken als u stemmen uitdeelt. Maar 40% van alle Rabobankleden hebben in 2018 daadwerkelijk een stem uitgebracht en dat is zonde want iedere stem is geld waard. Met deze stem maakt u het ook volgend jaar weer mogelijk dat wij in samenwerking met de Tweewegen kolflessen voor de jeugd verzorgen.

Namens de leden van
Kolfvereniging WWB en Kolfvereniging DOK

Fred Cras

Voor een speluitleg klik je hier  

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: