Tarief verhoging

Tarief verhoging

Per 1 juli zijn de verhuurtarieven verhoogd.

Gezien het oplopen van diverse kosten zijn de verhuurtarieven van de Oude School. De energierekening is duurder geworden en allerlei andere prijzen waren door de hoge inflatie ook gestegen. Daarom heeft het bestuur van de stichting behoud dorpshuis Wieringerwaard om de exploitatie sluitend te houden de prijzen voor verhuur moeten verhogen.

Er zijn 2 soorten huurprijzen. We kennen normale huurprijzen voor externe huur. En huurprijzen voor vereniging, clubs en andere non profit organisaties uit Wieringerwaard. De prijslijsten die voor 1 juni 2024 zijn gepubliceerd zijn niet meer geldig.

Klik hier voor normale huurprijzen

Klik hier voor huurprijzen organisaties uit Wieringerwaard

De gebruiksraad van 27 maart 2024 is akkoord gegaan met deze tariefsverhoging. In deze gebruiksraad zijn afgevaardigden van gebruiker vertegenwoordigd. Deze raad komt 2 keer per jaar bijeen en bespreekt dan allerlei zaken met een afvaardiging van het bestuur.

 

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: