Filmhuis maakt doorstart.

Filmhuis maakt doorstart.

Filmclub De Oude School blaast nieuw leven in met abonnementsmodel

Het is al behoorlijk lang geleden dat je van Filmclub De Oude School iets hebt vernomen. Het bestuur heeft onlangs de koppen weer bij elkaar gestoken en met veel enthousiasme besloten om de filmclub nieuw leven in te blazen.

De filmclub, genaamd “De Oude School”, zal een frisse wind laten waaien door het filmlandschap van de buurt. Ze introduceren een abonnementsmodel waarmee filmliefhebbers kunnen genieten van een scala aan prachtige films, gepresenteerd op hun megagrote scherm en met een fantastische geluidsinstallatie.

Vanaf nu kun je voor slechts 60 euro per jaar lid worden van deze filmclub en genieten van acht filmavonden per jaar, gepland op elke eerste donderdag van de maand om 20 uur in de avond.

Wat kun je verwachten van dit abonnement?

  • acht keer per jaar een boeiende film op donderdagavond
  • gezellige nazit met buurtgenoten (en wie weet ontmoet je wel leuke nieuwe mensen)
  • inspraak in de keuze van de films.

Het abonnementsmodel is een praktische keuze om de kosten van de zaal en de films te dekken.
Losse kaartjes blijven beschikbaar, maar zullen 2 euro duurder zijn.

Het succes van de filmclub hangt af van de steun van de gemeenschap. Ze hebben een minimum aantal abonnementen nodig om van start te kunnen gaan. Er is geen winstoogmerk voor de vereniging; ze streven er enkel naar om de kosten voor zaalhuur en films te dekken. En een ieder een gezellige filmavond te bezorgen ?

Wil je de vereniging steunen en genieten van heerlijke filmavonden met buurtgenoten? Bestel dan direct een abonnement via de website: https://filmhuis-de-oude-school.company.site/Abonnement-8-films-p443584630

De filmclub kijkt er enorm naar uit om samen met jullie te genieten van fantastische films en gezellige avonden. Laten we in maart van start gaan en een prachtige traditie creëren!

Bestuur Filmclub De Oude School

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: