13 januari 2024 klaverjassen in de Oude School

13 januari 2024 klaverjassen in de Oude School

Klaverjasdrive 13 januari in Wieringerwaard

WIERINGERWAARD – Het Klaverjascomité nodigt eenieder uit voor een avondje koppelkaarten.

Kom gezellig klaverjassen. (Foto: Pexels)

Het belooft een spannende en amusante gebeurtenis te worden, waar jong en oud samenkomen om de kaarten te laten spreken.

Inschrijving sluit 10 januari

Op zaterdag 13 januari 2024 wordt het dorpshuis ‘De Oude School’ aan de Populierenlaan 23a in Wieringerwaard omgetoverd tot een knusse kaartarena. De deuren zijn open om 19:00 uur, en het kaarten begint om 19:30 uur. Zorg dat je op tijd bent.

Deelname staat open voor iedereen, en de kosten bedragen 7 euro per koppel. Houd er rekening mee dat betalingen alleen contant kunnen worden voldaan, aangezien er geen PIN aanwezig is. Schrijf je snel in, want het aantal plekken is beperkt. Aanmelden kan per koppel (bestaande uit 2 personen) via het e-mailadres: klaverjasclubwieringerwaard@gmail.com. De inschrijving sluit op 10 januari 2024.

Loterij

Het kaartspel wordt gespeeld volgens de regels van Amsterdams – Verplicht. Naast de eer en het genot van het kaarten, zijn er ook leuke prijzen te winnen. Deelnemers kunnen zich verheugen op drie spannende rondes, gevolgd door een loterij.

Meine en Tiny van het klaverjascomité kijken uit naar een grote opkomst en hopen dat velen gehoor geven aan deze uitnodiging. Daarnaast willen ze iedereen ook alvast attenderen op de volgende klaverjasdata: 16 maart 2024 en 11 mei 2024 (laatste van dit seizoen).

Bron: rodi.nl

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: