WWB nieuws week 47

WWB nieuws week 47

Kolfvereniging WWB Weeknieuws Week 47

Afgelopen Maandagavond speelden we de eerste ronde van de 6-Tallen van dit seizoen. Misschien weet u het nog wel, het vorige seizoen haalden we de finale en werden uiteindelijk 3e.
Dit jaar zitten we in een poule van 4 ingedeeld en de eerste wedstrijd was op onze thuisbaan tegen Onder Ons uit Andijk en Niet Klappen uit Hoogwoud.

Deze wedstrijd speelden Bertus en Jaap voor het eerst mee in het zestal dus voor hen een primeur.
Bertus startte de eerste partij en het lukte hem daarin niet bij te blijven bij zijn tegenstanders. Dat lukte Jaap wel in zijn eerste partij, zijn 29 punten waren goed voor de eerste 2 wedstrijdpunten. Vervolgens wisten zowel David als Pim (met een mooie 51 punten) de volle buit van 4 punten binnen te halen en haalde Ab in zijn partij er nog 2 bij. Halverwege was de tussenstand 15 voor Onder Ons, 12 voor Wieringerwaard en 9 punten voor Niet Klappen.
In de tweede partij liep het al een stukje beter bij Bertus, 26 punten tegen 27 en 28 van zijn tegenstanders leverden helaas weer geen punten op maar wel een tevreden gevoel. Jaap haalde er weer 2 punten bij en David en Pim sloegen weer een solide partij en haalde daarin beiden 2 matchpunten. Ab haalde met een mooie 51 punten de volle buit binnen evenals Piet die in de laatste partij ook 4 punten binnensloeg.

De einduitslag van deze eerste voorronde werd daarmee: WWB 26 punten gevolgd door Onder Ons en Niet Klappen die beiden 23 wedstrijdpunten behaalden.
Een mooie uitslag voor onze heren. Daarbij nog grote dank voor Renny en Anneke voor het markeuren en Nel en Hans die de catering hebben verzorgd.

De Kolfagenda:

Iedere Maandagavond vanaf 19:30 uur Verengingsavond
Vrijdag 8 December vanaf 18:30 uur spelen wij 30 slagen in Spanbroek

30 slagen op onze baan:

Donderdag 30 November vanaf 11:00 uur, Onder Ons
Donderdag 7 December vanaf 11.00 uur, Aan Is Winst
Dinsdag 12 December vanaf 19.00 uur, Aan Is Winst
Maandag 18 December vanaf 11:00 uur, Brederode
Zaterdag 6 Januari vanaf 11:00 uur, Togido
Vrijdag 15 Maart vanaf 19:00 uur, Op Maat

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: