Twee lintjes bij 5 jarig bestaan van de Oude School.

Twee lintjes bij 5 jarig bestaan van de Oude School.

Koninklijke onderscheidingen in de Oude School

Zaterdag 19 november 2022 tijdens de viering van het 5-jarig bestaan van dorpshuis de Oude School werden twee vrijwilligers van het dorpshuis geëerd. Ze werden benoemd tot lid van de Orde van Oranje-Nassau.

 

 

Het waren Gerrit Kramer en Ruud de Vroome. Zij kregen deze onderscheiding onder andere voor het werk dat ze hebben verricht voor de Oude School. Maar ook kregen ze deze voor hun inzet voor de maatschappij op allerlei manieren.

De onderscheidingen werden uitgereikt door de Burgemeester van Hollands Kroon, Rian van Dam. Zij vertelde waarom Gerrit en Ruud deze onderscheiding hebben ontvangen. Ze spelde daarna bij beiden het lintje op. De feestelijkheden vonden plaats in een overvolle Kaanzaal van het Dorpshuis. Familie, vrienden, bekenden en de bezoekers van de festiviteiten voor het 5-jarig bestaan van de Oude School waren hierbij aanwezig. Alles werd muzikaal omlijst door de muziekvereniging Wieringerwaard.

Gerrit en Ruud waren blij verrast met deze onderscheiding. Ze zagen het als een blijk van waardering en een grote eer.

Na de uitreiking ging iedereen die dat wilde naar de grote zaal waar nog de mogelijkheid was voor een drankje en een hapje. Ook was daar nog de mogelijk om bij te praten en de festiviteiten van het 5-jarig bestaan van het dorpshuis voort te zetten.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: