Bridgeclub in de Oude School

Bridgeclub in de Oude School

Nieuwe Bridgeclub in Wieringerwaard

 

 

 

 

In 2019 is een enthousiaste club Wieringerwaarders in het dorpshuis begonnen met een cursus Bridge van de Bridgebond. Door corona duurde de cursus wat langer dan gepland, maar aangevuld met een enthousiaste groep ervaren bridgers is in 2022 eindelijk Bridgeclub Wieringerwaard van start gegaan met 4 tafels.
Omdat het prettiger is om met een iets grotere groep te bridgen, roepen we iedereen die belangstelling of ervaring heeft, om lid te worden van de club. Hieronder vind je wat informatie:

– we spelen op woensdagmiddag van 13:30 tot 17:00;
– 28 keer, van begin oktober tot eind april, met uitzondering van de kerstweken;
– in de Zwanenzaal van Dorpshuis De Oude School;
– de contributie is € 70 per seizoen, te betalen in juni;
– dit is inclusief koffie en thee.

Ervaren bridgers kunnen zo aanschuiven, voor mensen die het bridgen willen leren, kunnen we een bridgecursus starten. Wat de tijden worden, hangt af van het aantal aanmeldingen en de voorkeursavond van de docent. Reken op een avond in de week en de kosten komen op ongeveer € 60,- plus lesmateriaal van € 30,- voor 12 lessen. Daarna volgt een vervolgcursus van 12 lessen voor ongeveer dezelfde prijs. De cursussen zijn opgezet door de Bridgebond, er wordt ook lesmateriaal van de bond gebruikt bij de lessen.

Als u vragen heeft, belangstelling heeft om te komen bridgen of om een cursus te volgen, dan kunt u zich aanmelden via ons e-mailadres: bridgeclubwieringerwaard@gmail.com of bellen met Annie Luik 06-55700701 of met Gerrit Kramer 06-12561330.

 

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: