Uitreiking Stimuleringsprijs Cultuur 2022?

Uitreiking Stimuleringsprijs Cultuur 2022?

Wie wordt de winnaar Stimuleringsprijs Cultuur 2022?

03-06-2022

Op woensdag 15 juni wordt de winnaar bekend gemaakt van de Stimuleringsprijs Cultuur van Hollands Kroon in 2022.

Afbeeldingen © Hollands Kroon

De vier genomineerden van de Stimuleringsprijs Hollands Kroon

De genomineerden zijn:

  • DinaMusic;
  • Meerpeen Theater;
  • Kunsthuis Steengoed;
  • De Rock ’n Roll Fabriek.

Ontvangst

Na ontvangst vanaf 19.30 in dorpshuis De Oude School in Wieringerwaard zal Nienke Staal twee eigen composities ten gehore brengen. Nienke Staal is een singer-songwriter uit Hollands Kroon.

Presenteren van de juryrapporten

Hierna gaat het officiële deel van start. Te beginnen met een welkomstwoord door Ton van der Winden, covoorzitter Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK). Voorzitter vakjury Lia Rienks en jurylid Willem Messchaert presenteren vervolgens de juryrapporten van de vier genomineerden.

Bekendmaking van de winnaar

Hierna maakt wethouder Cultuur Theo Meskers de winnaar Stimuleringsprijs Cultuur Hollands Kroon 2022 bekend. Hij zal een certificaat overhandigen en daarmee symbolisch het geldbedrag van € 2.500,- als prijs. De winnaar ontvangt ook nog een cultuurbox. Dit is een doosje met daarin adressen van lokale kunstenaars voor het aankopen van een kunstwerk ter waarde van maximaal € 500,-.

Bijeenkomst bijwonen?

De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 21.30 uur. Bijwonen kan maar vooraf aanmelden is nodig. Dit kan via email naar cultuurprijshk@gmail.com onder vermelding van het aantal personen

Bron: Website gemeente Hollands Kroon

 

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: