Filmhuis 27 maart Brother Bear

Filmhuis 27 maart Brother Bear

Deze voorstelling is door gebrek aan belangstelling afgelast.

Op 27 maart 2022 vertonen we de film Brother Bear (Nederlands gesproken) voor de kinderen van de basisschool vanaf 6 jaar.

De film start om 14.00 uur, zaal open om 13.30 uur
Toegang € 2,50 inclusief limonade en wat lekkers.

Je kunt hier een kaartje kopen en direct betalen. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Je kunt meerdere kaartjes bestellen, maar dan dient er per kaartje te worden ingevuld voor wie het kaartje is. De kaartjes liggen klaar in het Filmhuis een half uur voor de voorstelling van start gaat.

Lang, heel lang geleden, aan het einde van de ijstijd waren er eens drie broers. Toen de oudste gedood werd tijdens de jacht op een beer, nam de jongste, Kenai, wraak op dit dier. Voor straf veranderden de Goden hem zelf in een beer. Kenai leert de dierenwereld nu op een heel andere manier kennen en raakt bevriend met het jonge grizzly beertje Koda, die hem leert wat de echte betekenis van broederschap is.

Weten hoe dit afloopt? Kom gezellig kijken!

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: