Extra film bij het Filmhuis

Extra film bij het Filmhuis

Op zondag 21 november a.s. draait het Filmhuis de Oude School, in samenwerking met het Zangkoor Wieringerwaard, een speciale film. Om 14 uur vertonen we de prachtige film As it is in Heaven.

Waar gaat de film over?

De film vertelt het verhaal van Daniël Daréus (Michael Nyqvist), een wereldberoemde dirigent die na een hartaanval terugkeert naar zijn geboortedorp om te herstellen.  In het dorpje herkent niemand hem als het veel gepeste jongetje van vroeger omdat hij onder zijn artiestennaam terug komt. Hij ziet hoe de grootste pester van vroeger, Conny, het dorp terroriseert en zijn vrouw Gabriëlla mishandelt. Conny blijkt weer bevriend te zijn met Stig, de dorpsdominee, die veel macht uitoefent op de bewoners van het dorp en hen zo probeert te isoleren van de buitenwereld. Daniël wordt door Arne, een lokale middenstander, gevraagd om naar het dorpskoor te komen luisteren om hen tips en advies te geven.

Daniël doet dit met tegenzin en laat zich vervolgens overhalen om dirigent van het koor te worden. Door zijn werkwijze probeert Daniël  iedereen in het koor een plek te laten vinden in het koor en in de wereld en mensen te laten ontdekken wie ze werkelijk zijn en waar ze in het leven voor staan.

Weten hoe dit afloopt? Kom gezellig kijken! Een kaartje kost je slechts 5 euro.

Kaartjes kun je bestellen via de agenda op de site www.filmhuisdeoudeschool.nl. Bestellen kan ook per mail op majo.borst@gmail.com of telefonisch op 06-11774800.

Ook de andere films op de agenda zijn daar al te zien en te bestellen. We hebben een flink aantal leuke films geprogrammeerd waaronder twee gave kinderfilms. Elke keer op de zondag om 14 uur.

Let op: coronatoegangsbewijs en legitimatie verplicht. Wilt u zeker zijn van een plekje, reserveer dan snel!

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: