21 maart: veiling voor bevrijdingsfestival LEEF

21 maart: veiling voor bevrijdingsfestival LEEF

Zaterdag 21 maart 2020, inloop 19:30 met gratis koffie/thee, aanvang 20:00, Dorpshuis de Oude School

Door het corona virus is de ze veiling niet doorgegaan. Op het moment dat het weer kan zal er een nieuwe datum worden gepubliceerd. Houdt deze website en die van de muziekvereniging in de gaten voor een nader bericht.

Kom ook en bied op diverse kavels! Zo hebben we voor u bijzonder leuke kavels: bijvoorbeeld een bierproeverij, een maestro avond met het orkest, personal training van 1 uur, bierproeverij voor 4 personen, een zweefvlucht; … en nog veel meer! Noem maar op, er zit vast wat leuks voor u bij!

De opbrengst van de veiling gaat naar het festival LEEF, dat op 5 mei gehouden wordt in Wieringerwaard. Ons eigen bevrijdingsfestival met diverse podia: Beleef het mee op festival LEEF! De kracht van 75 jaar vrijheid.

Voor de lijst met kavels, klik hier.

Betalen kan op de veiling contact of per factuur.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: