Muziekvereniging zoek oud leden

Muziekvereniging zoek oud leden

Muziekvereniging Wieringerwaard zoekt
oud-leden.

Dit jaar viert de muziekvereniging Wieringerwaard dit jaar 60 jaar jubileum. Daarom organiseren ze op 24 november een reünie. Deze reünie wordt gehouden in het dorpshuis de Oude te Wieringerwaard . Het wordt een gezellige en muzikale reünie.
Voor deze reünie is de muziekvereniging op zoek naar oud-leden die de afgelopen jaren lid zijn geweest van de fanfare, de harmonie of de drumband.

Behalve het ophalen van herinneringen, gaan  leden en oud leden  natuurlijk ook samen muziek maken, genieten van een concertje, eten en borrelen. Omdat de vereniging vroeger een drumband was, en later overging in een fanfare orkest, kunnen oud-leden zich aanmelden voor meespelen in de drumband of in het fanfare orkest. Als u geen eigen instrument heeft, kunt u een muziekinstrument lenen. Als het meespelen een te grote uitdaging is, dan zien we u graag op zondag op het reüniedeel (inclusief buffet).

© MV Wieringerwaard

Foto’s en filmmateriaal gezocht

We zijn ook nog op zoek naar foto’s en filmmateriaal van de muziekvereniging door de jaren heen. Heeft u materiaal dat u wilt delen, neem dan contact op met Ton Hoogeveen: reunie@muziekverenigingwieringerwaard.nl.

Verdere informatie en aanmelden

Via de verenigingswebsite kunnen oud-leden informatie vinden en/of zich aanmelden. Ook kunt u mailen naar reunie@muziekverenigingwieringerwaard.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: