Verslag eerste ontmoetingsdiner

Verslag eerste ontmoetingsdiner

Het eerste ontmoetingsdiner.

Annie Luik heet iedereen welkom

Op vrijdag 27 september waren 20 deelnemers van het eerste ontmoetingsdiner in de Grote Zaal van ons dorpshuis gekomen.  Ze waren vol verwachting wat het ontmoetingsdiner hun zou brengen.

 

 

Iedereen heeft z’n plaatst aan tafel gevonden

Door een lootje te trekken werd vastgesteld aan welke tafel men kwam zitten.  Aan iedere tafel zat ook een gastvrouw.

 

 

Het diner bestond uit 3 gangen:

De 3 koks

Als eerste werd er een heerlijke courgettesoep geserveerd, die was gemaakt door Marie van der Maarl. Vooraf was er stokbrood met kruidenboter.

 

 

 

De tweede gang, gemaakt door Ria Burgmeijer, had een Italiaans tintje. Het was een heerlijke gekruide kip op stok op een bedje van ijsbergsla. Hiernaast was er pasta (spaghetti). Deze was gemengd met een verrukkelijke saus. Ook kon men genieten van een lekkere salade. Iedereen liet het zich goed smaken en de schalen raakten leeg.

Het toetje

Het klapstuk van de avond was een Syrische grep gemaakt door Hiba Dalil. Het was een opgerolde pannenkoek met een witte romige vulling en gedecoreerd met witte en pure chocolade.

 

 

 

 

 

Hoe komt het ontmoetingsdiner tot stand.

Dit  ontmoetingsdiner werd mogelijk gemaakt door 11 vrijwilligers. Daarnaast is door verschillende sponsoren een financiële bijdrage geleverd, maar er was ook sponsoring in natura.

Het is de bedoeling dat er iedere laatste vrijdag van de maand een ontmoetingsdiner wordt gehouden. De deelnemers betalen daar € 7,50 p.p. voor.  Het bestaat uit 3 gangen en de deelnemers krijgen één gratis drankje. Voor kinderen onder de 12 jaar zijn de kosten € 5,00.

Op 25 oktober wordt het 2de diner georganiseerd. U kunt zich opgeven vanaf 10 oktober.
Dit kan bij Annie Luik 06 55700701 of per e-mail ontmoetingsdinerww@gmail.com.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: