Grote schoonmaak 7 september

Grote schoonmaak 7 september

Net als vorig jaar willen wij het hele gebouw van binnen weer schoonmaken. Dan kunnen we het jaar weer in een spick en span gebouw beginnen.
Vorig jaar was de opkomst erg goed en ook dit jaar hopen wij er op dat u ook weer wilt meehelpen bij het schoonmaken van ons gebouw.

Op zaterdagochtend 7 september starten we om 9 uur. Rond een uur of 10 drinken we gezamenlijk een kopje koffie/thee. En rond half 12 / 12 uur zijn we we klaar. Vele handen maken licht werk, dus maak binnen uw gebruikers groep afspraken wie mee gaat helpen. Het is handig als u zelf een emmer  en een doekje meeneemt. Ook is het makkelijk als een aantal mensen hun stofzuiger meenemen.

Er zullen al een paar ruimtes eerder schoongemaakt zijn, daarom meldt u zich op 7 september bij de schoonmaakcoördinator (Ruud de Vroome +) ik heb mijn schoonmaak pet op. Ik kan dan met u overleggen wat u gaat doen.

Ruud de Vroome

Enkele foto’s van vorig jaar

   

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: