Bridge-les of bridgeclub…? Iets voor jou??

Bridge-les of bridgeclub…? Iets voor jou??

Dorpshuis “De Oude School” in Wieringerwaard heeft sinds kort een activiteitencommissie die nieuwe activiteiten of cursussen ontwikkelt.

Middels deze publicatie willen we onderzoeken of er animo voor een bridgecursus of bridgeclub bestaat. Zijn er oud-leden of nieuwkomers die hieraan mee willen werken of een bridgeclub (nieuw) leven in willen blazen?

Graag willen we belangstellenden uitnodigen voor een oriënterende bijeenkomst op 1 april om 19:30 in de Oude School.

We willen dan voorlichting geven over de bridgelessen (inhoud, aantal lessen en lesmaterialen),  polsen of er voorkeur bestaat voor het tijdstip van de lessen (middag of avond) en overleggen over de oprichting van een bridgeclub.

Kosten verbonden aan de cursus bedragen eenmalig €28,50 voor het lesmateriaal en €5,- per les voor zaalhuur en onkosten van de instructeur.

Heb je interesse?? Stuur dan een mailtje aan Gerrit  Kramer (g.kramer@quicknet.nl) , Mieke Dijkema (willeminadijkema@yahoo.com) of Wies Derks (lmg.derks@gmail.com).

ps. update per 1 mei 2019

De cursussen starten op 18 september. Afhankelijk van de verdere aanmelding zullen deze in het Kantoor of de Leeskamer worden gegeven. De bridge cursus zal door Mat Pieters worden gegeven.

 

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: