Ronald Looijesteijn stelt zich voor.

Ronald Looijesteijn stelt zich voor.

Ronald Looijesteijn heeft de voorzitters hamer van Stichting Beheer Dorpshuis Wieringerwaard over genomen van Rinus van Dompselaar.

 

 

 

 

Wie is Ronald Looijesteijn?

Ik ben 38 jaar oud, opgegroeid in Breezand en inmiddels alweer 10 jaar woonachtig aan de Merellaan 8 te Wieringerwaard, samen met mijn vriendin Jessica en onze twee zoons Liam van 8 en Sem van 6. Na bijna 15 jaar gewerkt te hebben in het bedrijfsleven ben ik momenteel werkzaam als adviseur waterveiligheid bij het hoogheemraadschap in Heerhugowaard waar ik me bezig hou met de vele dijken in ons gebied. Mijn hobby’s zijn genieten met het gezin en het liefst buiten hiernaast hou ik ook van zaalvoetballen, motorrijden en golfen. Ik vind het Dorpshuis een unieke plek geworden die we als bewoners en gebruikers moeten koesteren. Dit is ook de rede dat ik als voorzitter mijn steentje hieraan wil bijdragen.

 

 

 

 

 

 

 

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: