Doet en Ontmoet

Doet en Ontmoet

Doet & Ontmoet Wieringerwaard

Wil je meer weten klik hier voor de Facebook pagina

In verband met het corona virus is dit evenement afgelast tot en met 31 maart.

Doet & Ontmoet in de Leeskamer van de Oude School aan de Populierenlaan 23a te Wieringerwaard  donderdagmiddag van 13:30 tot 16:00 uur.

Doet & ontmoet zijn inloopbijeenkomsten waarbij ontmoeting, iets samen met andere mensen doen en andere mensen leren kennen, centraal staat. Een goede gelegenheid om informatie te krijgen over zorg en welzijn. Doet & Ontmoet is een initiatief van Samen Meedoen: een samenwerking tussen Wonen Plus Welzijn en Woonzorggroep Samen.

Er is van alles te beleven op de Doet & Ontmoet in Wieringerwaard
Iedere donderdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur:

Let op! De activiteiten vinden tijdens de Doet & Ontmoet plaats. Dit betekend dat je kunt binnen stappen voor een praatje en een kop koffie en er geen verplichte deelname is. Het is wel een mooi moment om iets uit te proberen. Voor sommige activiteiten rekenen we een kleine bijdrage en voor koffie en thee is er een vrijwillige bijdrage.

Donderdag elke oneven week voor vragen over computer, tablet, of smartphone (Wegwijs IC).

De heren Han Beglinger en Han Oosterling komen elke oneven week om ondersteuning te beiden voor  Smartphones, Tablets en Computers.

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan eens naar de Doet & Ontmoet in Wieringerwaard aan de Populierenlaan 23a in de Oude School iedere donderdagmiddag  van 13.30 uur tot 16.00 uur

Neem dan contact op met Wonen Plus Welzijn:
Servicepunt Anna Paulowna in Keizershoff
Vreedenhoff 64
1761BR Anna Paulowna
Tel. 0223 535826
Bereikbaar: ma t/m vrij 9:00 -12:00 uur
Mail: annapaulowna@wonenpluswelzijn.nl

Klik hier voor de website.