In memoriam Hessel Luik

In memoriam Hessel Luik

In memoriam Hessel Luik

Vandaag bereikte ons het droeve bericht dat Hessel Luik op 80-jarige leeftijd is overleden. Hessel heeft tijdens de verbouwing veel schilderwerk verricht en rond dorpshuis de Oude School geruime tijd gezorgd dat het plein en de padden onkruidvrij waren. Hij deed dit nauwgezet en zonder zich tegen te laten houden door het weer, onder brandende zon en in wind en regen. Hessel was de echtgenoot van onze verhuurcoördinator, dinsdag beheerder en cateraar Annie.

We condoleren Annie, kinderen en naasten met dit verlies. We zullen ons Hessel altijd blijven herinneren vooral als we vanuit de Grote Zaal naar het plein kijken.

Het bestuur, de beheerders en alle andere vrijwilligers van dorpshuis de Oude School.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: