Brandweer maakt doorgang naar het schoolplein.

Brandweer maakt doorgang naar het schoolplein.

De vrijwillige brandweer van Wieringerwaard heeft het mogelijk gemaakt dat we vanaf de parkeerplaats van de brandweer naar het schoolplein kunnen. Door dat we een permanent hek gemaakt hebben aan de Noordzijperweg kunnen we niet meer rechtstreeks van de Noordzijperweg het schoolplein op. Dit hebben we gedaan zodat men niet meer zomaar het schoolplein op kan.

 

 

Het is wel zinnig om met een auto het schoolplein op te kunnen. Daarom zijn we in overleg met de brandweer tot de conclusie gekomen om vanaf de parkeerplaats een doorgang te maken naar het schoolplein. Deze doorgang is door de brandweer gemaakt. Wanneer nodig kunnen we een deel van het hek wegnemen en kun je met een auto op het schoolplein komen. Dit is voor de brandweer ook wel handig, want zij oefenen soms op het schoolplein.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: