Workshop iconen schilderen in de Oude School

Workshop iconen schilderen in de Oude School

Woensdag 3 en 10 april workshop iconen schilderen.

In de Zwanenzaal van de Oude School in Wieringerwaard wordt een workshop “Iconen schilderen achter glas” gegeven op woensdag 3 en 10 april van 14 tot 17 uur en van 19 tot 22 uur. Een dagdeel is genoeg voor een eenvoudig werkstuk.

 

Bij deze techniek wordt er direct op glas geschilderd, waarbij eerst de details aandacht krijgen en als laatste de achtergrond over alles heen gaat. Als alles klaar en droog is wordt het werkstuk omgedraaid. Elke afbeelding is mogelijk, maar in deze workshop gaan we uit van primitieve iconen die betrekking hebben op Pasen.

De kosten inclusief materialen en koffie of thee zijn 5 euro per dagdeel.

Opgave bij de workshop-club:

Bij Wies en Mieke kunt u ook terecht als u zelf een leuke workshop kunt en wil geven in de Oude School.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: