Musicals van het Zangkoor Wieringerwaard

Musicals van het Zangkoor Wieringerwaard

Musicalconcert Zangkoor Wieringerwaard

Laat u een avond meenemen en verrassen door de meest bekende musicalnummers!

Op zaterdag 13 april organiseert Zangkoor Wieringerwaard onder leiding van dirigente Meike Wilms en pianist Dirk Laan een bijzonder en avondvullend concert.

 

 

 

Dit jaar gaan de leden voor een themaconcert. Ze duiken hiervoor in de wereld van de musical. Ze nemen u graag mee langs allerlei verschillende verhalen door middel van de muziekstukken. Van swingend tot introvert, vrolijk tot ontroerend, van Nederlandstalig tot Zulu (Zuid-Afrikaans) en van oude tot zeer recente musicals. Liedjes uit de volgende musicals kunt u voorbij horen komen: The Lion King, West Side Story en Les Misérables. Ook zullen ze een aantal medleys ten gehore brengen. De stukken worden aan elkaar gepraat door een verteller en er zullen, gedurende de avond, verschillende verrassingselementen worden toegevoegd. Het concert vindt plaats in het Dorpshuis ‘de Oude School’  te Wieringerwaard. De zaal gaat open vanaf 19:30, aanvang concert 20:00.

 Ze weten zeker dat u zo nu en dan niet stil wilt blijven zitten en hier en daar een nootje mee zult kunnen zingen!

Het zangkoor hoopt u allemaal te zien op zaterdag 13 april!

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: