De nieuwe stoelen voor de Kaanzaal zijn aangekocht.

De nieuwe stoelen voor de Kaanzaal zijn aangekocht.

Even voorstellen de nieuwe theaterstoelen

De nieuwe stoelen voor de Kaanzaal zijn aangekocht.
Eind oktober zijn we een sponsoractie voor nieuwe stoelen in de Kaanzaal gestart. Met sponsorgeld van diverse kanten en de verkoop van de oude stoelen hebben we genoeg geld bijeengebracht om 120 stoelen aan te schaffen. Het zijn niet helemaal nieuwe stoelen maar ze zien er heel netjes uit en ze zitten goed.

Wij danken dan ook de gulle gevers voor hun bijdrage.

Het zijn 120 stoelen die er voor zorgen dat het maximale aantal plaatsen 120 is in de Kaanzaal. De stoelen zijn goed stapelbaar en ze kunnen goed worden gekoppeld. In de zaal komen links en recht 10 rijen van elk 6 stoelen. In het midden is een gangpad.

 

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: