Chaos uit je hoofd lezing in de Leeskamer

Chaos uit je hoofd lezing in de Leeskamer

© Marijke Koelman

Lezing in de Leeszaal.

Op 30 januari 2019 houdt Marije Koelman een lezing de chaos in je hoofd hebt met ADHD en ADD.

Chaos uit je hoofd

Deze avond gaan we het hebben over de chaos in je hoofd en hoe we dat er samen voor een deel uit kunnen krijgen. Ik ben ervaringsdeskundige met ADHD en ADD. Sinds vorig jaar ben ik ook gecertificeerd ADHD coach.

Ik richt me voornamelijk op volwassenen en kids in de pubertijd, die er aan toe zijn om wat richting te krijgen op het gebied van de chaos die in je hoofd kan gaan zitten. Maar ook overprikkeling, uitstelgedrag, huishoudelijk ontwijkend gedrag, wees eens eerlijk, waar heb jij last van?

Mijn droom is om de hele wereld te laten weten hoe het is om te leven met de symptomen van ADHD of ADD, dat het echt niet alleen maar heel negatief of moeilijk is. Soms ook wel, het kan best wel eens een uitdaging zijn. Deze avond zou ik graag wat tips met je willen delen, hoe je daar beter mee om kunt gaan.

ADHD of ADD heeft heel veel overlap met HSP en burnout klachten, dus eigenlijk best een interessante avond voor iedereen die daar mee te maken heeft, heeft gehad of ook echt in vast loopt.

De toegangsprijs voor deze avond is € 5,- en je mag gratis iemand meenemen! Via het contactformulier op deze pagina kun je je aanmelden of vragen stellen. Ik probeer binnen 24 uur je aanmelding te bevestigen of je vraag te beantwoorden.
www.chaosuitjehoofd.nl/contact
Inloop is vanaf 19.15

Klik hier voor een filmpje

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: