Optreden van Bunch of Barrels in de Oude School is uitverkocht!

Optreden van Bunch of Barrels in de Oude School is uitverkocht!

Bunch of Barrels in de Oude School is uitverkocht.

Op zondag 25 november 2018 geeft de band Bunch of Barrels een concert in ons dorpshuis. Het concert begint om 15:00 uur en de zaal is open vanaf 14:30 uur.

© Bunch of Barrels

Maak samen met Bunch of Barrels een muzikale reis naar de beste jaren van de popmuziek. De jaren ’60 en ’70.

Op de kleine podia nemen de mannen van Bunch Of Barrels u in intieme en huiselijke sfeer mee naar die fantastische tijd met die heerlijke muziek. Herinnert u zich nog de provo’s, de witte fietsen, Dolle Mina’s, de geur van Patchouli etc. Met bloemen in het haar, liggend in het gras en luisterend naar de muziek die het vele jaren later nog steeds zo goed doet. Velen onder ons dromen weg bij deze klanken en verlangen stiekem terug naar de ongedwongen sfeer en de ‘vrijheid/blijheid’ van toen. “The Soundtrack Of My Life”, zoals velen het noemen…

Bunch Of Barrels onderscheidt zich juist door het akoestische geluid én de meerstemmige harmonieën, die subtiel zijn verweven in bekende, goed in het gehoor liggende songs. Intieme sfeer, sprankelende akoestische gitaren, bluesharp, basic percussie, accordeon, maar vooral meerstemmige vocalen!

Bijzonder zijn ook de begeleidende projectiebeelden met foto en film uit die tijd. De combinatie van muziek, beelden, anekdotes met humor én de interactie met het publiek maakt dat deze band anders is dan anderen en de meesterwerkjes van weleer worden daardoor als verrassende, muzikale cadeautjes uitgepakt.  Met regelmaat een nieuwe lay-out, repertoire en presentatie!

Bunch of Barrels bestaat uit volgende musici:

  • Frits de Boer
  • Johan Greeuw
  • Johan Eelsing
  • Ben Schouten
  • Jan Jaap Willemsen

Bron: http://bunchofbarrels.nl/homepage/

Video concert in de Cultuurschuur:

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: