Sponsoractie nieuwe stoelen

Sponsoractie nieuwe stoelen

Sponsoractie nieuwe stoelen Kaanzaal

© R. de Vroome

Op dit moment worden er verschillende soorten stoelen in de Kaanzaal gebruikt bij optredens en uitvoeringen. Er zijn ook stoelen bij die slecht zitten. Ook kunnen de meeste stoelen niet gekoppeld worden, wat een voorschrift is van de brandweer.

Daarom starten we een sponsoractie voor nieuwe stoelen voor de Kaanzaal. Deze stoelen kunnen dan ook in de Grote Zaal worden gebruikt bij vergaderingen e.d.

We denken ongeveer 120 stoelen nodig te hebben. Dan gaat het al snel om een serieus bedrag. We hopen een deel van dit bedrag te verwerven door een sponsoractie. Wilt u deze stoelenactie sponsoren dan kan dit door uw sponsorbedrag over te maken op de bankrekening van de vrienden van het dorpshuis IBAN NL48RABO0306 7326 88 onder vermelding van stoelenactie.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: