Druk bezochte informatiebijeenkomst

Druk bezochte informatiebijeenkomst

5 november de Grote Zaal.

Op maandagavond 5 november was er een bijeenkomst van de gemeente Holland Kroon over de mogelijkheid van een drijvend eiland in de Pishoek. De geanimeerde bijeenkomst werd door de Gemeente Hollands Kroon georganiseerde. De bevolking werd bijgepraat over de mogelijkheid van voorzieningen in of rond de Pishoek.

In het kader van de Kop Werkt zijn gelden vrijgemaakt om de route van het IJsselmeer naar het Amstelmeer aantrekkelijker te maken. De bevolking van Nieuwesluis en de vertegenwoordiger van de jachthavens kregen de mogelijkheid om mee te denken over de uitvoering van dit plan ten aanzien van de Pishoek. Het bleek dat er vanuit de bevolking nogal verschillend werd gedacht over mogelijke plannen. Men kreeg de kans om zelf over mogelijk plannen te komen Er zijn verschillende plannen bedacht door de bevolking. Welke dit zijn was aan het einde van de avond nog niet zeggen. Hier zal de gemeente op een later tijdstip verslag van doen.

De avond begon om 19 uur en eindigde rond 21 uur. De cateringgroep heeft voor deze avond de koffie verzorgd. De klussengroep had maandagmiddag de zaal ingericht en dinsdagochtend de zaal weer opgeruimd.

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: