Theaterfestival

Theaterfestival

Op 29 september is er een theaterfestival in de Oude School.

 

Op zaterdag 29 september organiseert toneelvereniging DEV’77 samen met Muziekvereniging Wieringerwaard en Zangkoor Wieringerwaard een theaterfestival.

Er worden in totaal 4 eenakters opgevoerd. De avond wordt muzikaal omlijst door de Muziekvereniging en het Zangkoor.

Het wordt daarom ook een totaal avondje theater in dorpshuis de Oude School. De entreeprijs is € 10. De kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij Tankstation van Zijl en Supermarkt ‘Lekker makkelijk’ in Wieringerwaard.

De deelnemers zijn:

de groep D@gH@p uit Schagen.

Korte inhoud: Het echtpaar van Beem gaat al jaren in de herfst een week naar het vakantiehuisje van broer Kick. Deze zomer verloopt het wat moeizamer, omdat Herman vergeetachtig begint te worden, en dat is niet altijd bevorderlijk voor de sfeer. We zien hoe ze aankomen en leven mee met een dag in het huisje.

 

 

 

 

Ronald Brandt.

Theaterbrandt is de naam waaronder alle toneel en theateractiviteiten van Ronald Brandt samengebracht zijn.

 

Een bekentenis op het toneel. Is die echt of is het toneelspel? Waar leidt dit heen? Loopt de toneelspeler echt gevaar of is dit alles maar een hoax? Hopelijk weet het publiek aan het eind van de eenakter de waarheid.

 

Greetje Danner,

Korte inhoud: Eva (op latere leeftijd) heeft op zolder haar dagboek gevonden en leest voor over de periode in het paradijs.

 

 

Muziekvereniging Wieringerwaard

Een speciaal samengestelde formatie van de Muziekvereniging speelt voor en tussen de voorstellingen in de Grote Zaal bij de bar op een klein podium.

 

 

Zangkoor Wieringerwaard

Zangkoor Wieringerwaard werkt mee door haar vocale kwaliteiten te laten horen na de pauze.

 

 

 

© D.E.V.’77

D.E.V. ’77 met het stuk ‘UIT HET OOG…..’

Tony heeft een half jaar geleden zijn gezin verlaten om bij een nieuwe vriendin te gaan wonen. Hij komt voor het eerst zijn vrouw opzoeken om, zoals hij zegt, een paar dingetjes op te halen. Maar is dat werkelijk de reden, of komt hij kijken of zijn plaatsje nog open is? Hoe dan ook, het leven zonder hem is doorgegaan en de deur is dichtgevallen. Of staat hij nog op een kiertje…….?

 

 

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: