Toneelvereniging DEV’77 zoekt nieuwe leden.

Toneelvereniging DEV’77 zoekt nieuwe leden.

© D.E.V.’77

Toneelvereniging D.E.V.’77

Dorpshuis “De Oude School” Populierenlaan 23a Wieringerwaard

 

Op 1 september 1977 is Toneelvereniging D.E.V. ’77 (Door Eendracht Verenigd 1977) ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als gevolg van de samenvoeging van de toneelverenigingen SUR en NOZWZ.

Onze toneelvereniging telt gemiddeld 10-15 leden die al jaren aan onze vereniging zijn verbonden en het toneelspelen een warm hart toedragen. Ook onze regisseur is al jaren bij ons betrokken waardoor we als vereniging een solide basis hebben. Op de repetitieavonden heerst een ontspannen sfeer met gezelligheid en humor maar uiteraard zijn we ook hard aan het werk!

Jaarlijks voeren we in de maanden februari/ maart het grote stuk op. Er wordt door de regisseur (in overleg met de leden) een stuk uitgekozen waarin allen die willen spelen ook een rol hebben. Aansluitend aan het “grote” stuk gaan we aan de slag met een Eenakter die we in onderling overleg op verschillende plaatsen opvoeren. Dit kan zijn bij een Theaterfestival of Eenakter festival elders in de provincie. En sinds 2017 zijn we de trotse organisator van een eigen theaterfestival. Dat was in 2017 voor ons de eerste keer en op basis van alle reacties gaan we dat zeker herhalen!

Op dit moment zijn we op zoek naar nieuwe leden. Zeker mannen en jongeren moedigen wij aan om eens te komen kijken wat het toneelspel nu eigenlijk inhoudt. Het is echt veel uitdagender en dynamischer dan je in eerste instantie denkt. En mocht je niet uit Wieringerwaard komen? Geen probleem; bijna de helft van onze leden komt uit Den Oever, Julianadorp en Schagen en onze regisseur komt uit Den Helder.

Kortom: kom een kijken bij deze actieve vereniging! Onze repetities zijn op maandagavond van 19.30-22.00 uur. Gedurende het repetitieseizoen in de winter komt daar, in overleg, nog een 2e avond bij (woensdag of donderdag). Mocht je meer informatie willen, stuur dan een berichtje naar dev77@live.nl waarna een bestuurslid contact met je opneemt. Graag tot ziens!

U kunt D.E.V.’77 ook vinden op Facebook

Reageren is niet mogelijk.
%d bloggers liken dit: